Dit doen wij

Creëren van een veilige speelplek

Ieder kind verdient het om in een gezonde en veilige omgeving op te groeien. Een plek in de buurt om samen te spelen met buurtgenootjes en elkaar te ontmoeten, vooral op plekken waar weinig ruimte is om veilig te spelen. Kinderen zitten steeds vaker achter een scherm, komen minder buiten wat leidt tot een meer geïsoleerde wereld.

Wij richten ons op het aanleggen van ronde pannavelden in aandachtswijken en steden waar speelruimte beperkt is door de dichte bebouwing en geparkeerde auto’s. Door het plaatsen van deze pannaveldjes creëren wij een veilige ontmoetingsplek voor kinderen. Meer dan 7 meter hebben we niet nodig om een court te plaatsen.

John de wolf

Duurzaam John de Wolf Sport court

De pannavelden zijn speciaal ontworpen om veilig, dynamisch en onderhoudsvriendelijk te zijn. De rood gespoten veldjes zijn minimaal 10 jaar onderhoudsvrij en de vloer is gemaakt van gerecyclede sportschoenen. Deze duurzame vloer is val- en geluiddempend, wat bijdraagt aan een veilige en rustige speelomgeving.

Een John de Wolf pannaveld in jouw wijk

Zou jij graag een John de Wolf pannaveld in jouw buurt willen hebben? Omdat we slechts 7 meter ruimte nodig hebben, zijn er talloze mogelijke locaties. Als je een geschikte plek hebt gevonden, is het belangrijk dat de gemeente deze locatie goedkeurt.

Wij staan klaar om je te helpen bij het verkrijgen van toestemming van de gemeente. Heb je vragen of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Neem dan contact met ons op. Wij nemen de nodige stappen om het sport court te realiseren.