Kom in actie!

De John de Wolf Sportfoundation plaatst rood gespoten ronde of ovale sportcourts op plekken waar weinig speelruimte is. De sportcourts worden aangelegd in aandachtswijken en steden waar weinig ruimte is om veilig te spelen. Start een actie voor de John de Wolf Sportfoundation. Ga je met pensioen, wil je je samen met je collega’s inzetten. Of wil je met buurtgenoten een John de Wolf Sportcourt in jouw wijk? Alle initiatieven zijn welkom!

Start een actie voor een sportcourt in de wijk

Wil je een John de Wolf Sportcourt in jouw wijk? Dat kan! Het is belangrijk dat de gemeente het een geschikte locatie vindt. In overleg met de gemeente en jullie wensen gaan we op zoek naar financiën en een geschikte locatie. Zoek medestanders en neem met ons contact op.

Serviceclub en kerk

Ook voor kerken en serviceclubs is het mogelijk om zich in te zetten voor kinderen uit de buurt. Het is mogelijk om een bijdrage voor een sportcourt te leveren. Is er een plek in jullie omgeving die een sportcourt verdient? Zoek medestanders en neem met ons contact op.

School en sportvereniging

Organiseer een sponsorloop met je klasgenootjes of leden van je sportvereniging. Ren rondjes, doe een zwemmarathon of organiseer een fancy fair. Ook in Nederland zijn veel kinderen die jullie hulp nodig hebben. Jullie kunnen als school of sportvereniging het verschil maken. Vraag ons promotiepakket aan via ons e-mailadres info@johndewolfsportfoundation.nl.

Wolf's elftal

Wil je structureel of eenmalig een donatie doen als organisatie. Dat kan! Word lid van Wolf’s elftal. Voor het plaatsen van sportcourts is geld nodig. Wij ontvangen geen subsidies, dus zijn wij afhankelijk van donaties. Wil je maatschappelijk partner worden? Er zijn diverse manieren om als organisatie een bijdrage te leveren. Wij vertellen je graag de mogelijkheden.